Με τα τσόφλια σπασμένων αβγών δημιουργήστε στην επιφάνεια αδειανών ή βρασμένων αβγών ένα εντυπωσιακό εφέ κρακελέ, που θυμίζει μωσαϊκό.
Πώς γίνεται:
Βάψτε ή αφήστε στο φυσικό τους χρώμα τα αβγά που θέλετε να διακοσμήσετε. Σπάστε τα τσόφλια σε μικρά κομμάτια και αφαιρέστε την εσωτερική μεμβράνη. Κολλήστε ένα-ένα τα κομματάκια γύρω από το αβγό. Θα σας βοηθήσει αν χρησιμοποιήσετε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Αφήστε να στεγνώσουν και… έτοιμα!